,

Staedtler Mars Stompfer 4-set

Beställ nu!

kr65.00

Staedtler Mars Stompfer 4-set är ett set med fyra olika storlekar av pappersblenders som används för att sudda och blanda teckningar gjorda med kol, blyerts eller pastell. De är tillverkade av komprimerat papper och är återanvändbara efter rengöring.

Artikelnr: 10623500721319706 Kategorier: ,

Staedtler Mars Stompfer 4-set är ett paket med fyra pappersblenders av hög kvalitet från det välkända varumärket Staedtler, som är speciellt utformade för att sudda och blanda teckningar gjorda med kol, blyerts eller pastellkritor. Dessa stompfer, även kända som estompes eller blending stumps, är tillverkade av tätt rullat papper och har en spetsig ände för precision och en bredare ände för att arbeta på större ytor.

Varje stompf i detta set har olika tjocklekar för att passa olika behov och tekniker. De är idealiska för att skapa mjuka övergångar, nyanser och skuggor i teckningar, vilket ger ett professionellt och slutfört utseende. Användaren kan enkelt skärpa eller rengöra spetsarna med ett sandpapper för att återställa deras form och förlänga deras livslängd.

Staedtler Mars Stompfer 4-set är lämpligt för konstnärer, studenter och hobbytecknare som vill förbättra sin skuggningsteknik och uppnå en högre detaljnivå i sina verk. Setet är också användbart för att sudda små detaljer eller för att blanda färger på ett kontrollerat och exakt sätt. Produkten är hållbar och av hög kvalitet, vilket är typiskt för Staedtler, ett företag med lång tradition av att tillverka konstnärs- och skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Mars Stompfer 4-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *