,

Staedtler Mars Lumograph Stift till passare

Beställ nu!

kr19.00

Staedtler Mars Lumograph är stift som används i passare för teknisk ritning och precisionsteckning. Stiften är högkvalitativa och ger en ren, skarp linje.

Artikelnr: 10623500268326009 Kategorier: ,

Staedtler Mars Lumograph stift till passare är högkvalitativa blyertsstift som är speciellt designade för att användas med tekniska och ritpassare. Dessa stift är tillverkade av Staedtler, ett välkänt tyskt företag som är känt för sina skriv- och ritinstrument av hög kvalitet.

Stiften har en diameter på 2 mm, vilket gör dem kompatibla med de flesta standardpassare som är avsedda för professionellt bruk inom teknisk ritning, arkitektur och konst. De är tillverkade av en speciell formel av grafit och lera, vilket ger en optimal balans mellan hårdhet och mörkhet. Detta resulterar i en jämn och konsekvent linjekvalitet som är idealisk för precisionsarbeten.

Staedtler Mars Lumograph stift är tillgängliga i olika hårdhetsgrader, vilket gör det möjligt för användaren att välja rätt stifthårdhet för specifika applikationer och material. Hårdhetsgraderna sträcker sig från 4H (mycket hårt) till 6B (mycket mjukt), vilket ger en bred spektrum av nyanser från ljusgrå till djupsvart.

Stiften är också mycket hållbara och brytbeständiga, vilket minskar risken för avbrott under ritning och därmed sparar tid och frustration. De är också lätta att vässa till en fin spets, vilket är viktigt för att uppnå hög precision i ritningar.

Förpackningen innehåller vanligtvis flera stift, vilket säkerställer att användaren har tillräckligt med reservstift för att kunna fortsätta arbeta utan avbrott. Staedtler Mars Lumograph stift till passare är ett utmärkt val för professionella och studenter som behöver pålitliga och högkvalitativa stift för sina tekniska och detaljerade ritningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Mars Lumograph Stift till passare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *