, , ,

Staedtler Mars Lumograph Black 8B

Beställ nu!

kr17.00

Staedtler Mars Lumograph Black 8B är en högkvalitativ grafitpenna optimerad för skissning och skuggning med en extra mörk 8B-gradering. Pennan är känd för sin intensiva svärta och hållbarhet.

Artikelnr: 10623501494765520 Kategorier: , , ,

Staedtler Mars Lumograph Black 8B är en högkvalitativ grafitpenna designad för professionella konstnärer, grafiker och designers, men är även populär bland hobbytecknare och studenter. Pennan är känd för sin intensiva svärta och matta finish, vilket gör den idealisk för skuggning och starka kontraster i teckningar.

Kroppen på Staedtler Mars Lumograph Black 8B är sexkantig, vilket ger ett bekvämt och stadigt grepp under längre användningsperioder. Den sexkantiga formen förhindrar också pennan från att rulla av bordet när den läggs ifrån sig. Pennans yttre är lackerat i en elegant blåsvart färg med distinkta silverfärgade detaljer och tydlig märkning av hårdhetsgraden 8B på ena änden.

Grafitspetsen i 8B är av högsta kvalitet och tillverkad av en speciell formel som kombinerar naturlig grafit med kolfiber. Detta ger en extra mörk och rik svärta utan att kompromissa med pennans hållbarhet och spetsens motståndskraft mot att brytas. Den höga proportionen av kolfiber bidrar till en jämn och glidande skrivkänsla, vilket gör det lätt att skapa varierande toner från ljus grå till djup svart.

Staedtler Mars Lumograph Black 8B är också konstruerad för att vara lätt att vässa till en fin spets för detaljarbete, samtidigt som den kan användas för att täcka stora ytor med en bred och mjuk struktur. Pennan är tillverkad med miljövänliga processer och material, vilket är en del av Staedtlers åtagande att vara ett ansvarsfullt företag.

I sammanfattning är Staedtler Mars Lumograph Black 8B en premium grafitpenna som erbjuder en unik kombination av djup svärta, hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och mångsidig teckningspenna.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Mars Lumograph Black 8B”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *