, , ,

Staedtler Mars Lumograph Black 6B

Beställ nu!

kr17.00

Staedtler Mars Lumograph Black 6B är en högkvalitativ, extra mörk grafitpenna avsedd för konstnärligt bruk och skissande. Pennan är känd för sin intensiva svärta och hållbarhet, vilket gör den populär bland professionella konstnärer och designers.

Artikelnr: 10623501410861850 Kategorier: , , ,

Staedtler Mars Lumograph Black 6B är en högkvalitativ blyertspenna som är speciellt framtagen för konstnärliga applikationer och professionellt bruk. Pennan har en extra matt, svart grafitstift som är idealisk för att skapa intensiva linjer och rika skuggor. Stiftet i 6B-hårdhetsgraden är relativt mjukt, vilket gör det möjligt att uppnå djupa toner och dynamiska nyanser i teckningar.

Kroppen på Staedtler Mars Lumograph Black 6B är tillverkad av högkvalitativt trä som är lätt att vässa och håller stiftet säkert på plats. Pennans sexkantiga form ger ett bekvämt och stadigt grepp, vilket minskar trötthet under långa teckningssessioner. Dessutom är pennan utformad för att vara brytresistent tack vare dess speciella limningsteknik som säkrar stiftet längs hela pennkroppen.

Pennan är också miljövänlig, då träet som används i tillverkningen kommer från certifierade, hållbart förvaltade skogar. Staedtler Mars Lumograph Black 6B är en del av Staedtlers premiumsortiment av teckningsmaterial och är välkänd bland professionella konstnärer, designers och arkitekter för sin kvalitet och pålitlighet.

Förpackningen av Staedtler Mars Lumograph Black 6B är ofta designad med en distinkt blå och svart färgsättning, och varje penna är märkt med både Staedtler-logotypen och pennans hårdhetsgrad för enkel identifiering. Produkten är vanligtvis tillgänglig i enstaka pennor eller i set med olika hårdhetsgrader för olika teckningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Mars Lumograph Black 6B”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *