,

Staedtler Mars Comfort 556 passare

Beställ nu!

kr215.00

Staedtler Mars Comfort 556 är en precisionstillverkad passare designad för teknisk och professionell användning. Den har en robust metallkonstruktion och justerbara ben för exakta cirkelritningar.

Artikelnr: 10623500617780224 Kategorier: ,

Staedtler Mars Comfort 556 är en högkvalitativ passare designad för precision och hållbarhet, vilket gör den idealisk för både professionella och studenter. Tillverkad av robust metall, har denna passare en stabil och vikbar benkonstruktion som säkerställer jämn och exakt cirkelritning.

Passaren har en längd på cirka 170 mm och kan rita cirklar med en diameter på upp till 300 mm. Den har en finjusteringsmekanism som gör det möjligt för användaren att göra små och exakta justeringar med lätthet, vilket är särskilt användbart vid teknisk ritning eller när precision är av yttersta vikt.

Mars Comfort 556 är utrustad med en snabbjusteringsknapp som gör det möjligt att snabbt och enkelt justera benens avstånd utan att kompromissa med stabiliteten. Den har också en utbytbar blyinsats och en universaladapter, vilket gör det möjligt att använda olika ritverktyg som blyertspennor, stiftpennor eller tuschpennor.

Passarens spetsar är av härdad stål för att säkerställa långvarig skärpa och slitstyrka. Dessutom levereras Staedtler Mars Comfort 556 med en reservspets och en skyddande hylsa som skyddar spetsarna när passaren inte används.

Designen är klassisk och funktionell, med en silverfärgad kropp och blå detaljer som ger en professionell känsla. Passaren kommer i en hård plastetui som inte bara skyddar instrumentet utan också gör det enkelt att transportera och förvara.

Staedtler Mars Comfort 556 är en pålitlig och noggrann passare som är lämplig för en mängd olika tillämpningar, från skolprojekt till tekniska ritningar och konstnärliga skapelser. Dess hållbarhet och precision gör den till ett värdefullt verktyg för alla som behöver skapa exakta cirklar och bågar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Mars Comfort 556 passare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *