,

Staedtler Mars Comfort 552 passare

Beställ nu!

kr275.00

Staedtler Mars Comfort 552 är en precisionstillverkad passare designad för teknisk ritning och professionellt bruk. Den har en robust metallkonstruktion och justerbara ben för exakta cirkelritningar.

Artikelnr: 10623501564693089 Kategorier: ,

Staedtler Mars Comfort 552 är en precisionstillverkad passare designad för professionella och akademiska användare som kräver noggrannhet och hållbarhet. Tillverkad av robust metall, erbjuder denna passare en stabil och pålitlig prestanda för alla typer av teknisk ritning och geometriarbete.

Passaren har en snabbjusteringsmekanism som aktiveras genom att trycka på en knapp, vilket gör det möjligt för användaren att snabbt och enkelt justera radie utan att behöva skruva. Denna funktion sparar tid och ökar effektiviteten vid upprepade användningar. Dessutom har Mars Comfort 552 en finjusteringsratt som ger användaren möjlighet att göra mycket precisa justeringar för att uppnå exakta mätningar och perfekta cirklar.

Spetsarna på passaren är utbytbara och tillverkade av härdat stål, vilket garanterar lång livslängd och konsekvent prestanda även efter frekvent användning. Passarens längd är cirka 170 mm, och den kan rita cirklar med en diameter på upp till 350 mm, vilket gör den tillräckligt mångsidig för de flesta ritningsbehov.

Staedtler Mars Comfort 552 levereras med en förlängningsstång, reservspetsar och en behållare med blystift, vilket gör den till en komplett lösning för alla som behöver en pålitlig passare för teknisk ritning. Dessutom inkluderar den en robust plastetui som skyddar passaren när den inte används och underlättar transport.

Designen är klassisk och funktionell, med en distinkt blå och silverfärgad kropp som ger en professionell känsla. Passaren är också utrustad med ett bekvämt grepp som minskar trötthet vid långvarig användning.

Sammanfattningsvis är Staedtler Mars Comfort 552 en högkvalitativ passare som kombinerar precision, hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den idealisk för studenter, ingenjörer, arkitekter och alla som behöver en tillförlitlig ritningsinstrument för exakta geometriska skapelser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Mars Comfort 552 passare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *