,

Staedtler Lumocolor permanent laundry F

Beställ nu!

kr29.00

Staedtler Lumocolor permanent laundry F är en permanent märkpenna avsedd för att skriva på textilier som kläder och lakan. Pennan är vattenfast och tål tvätt, vilket gör den idealisk för märkning av tvättbara textilier.

Artikelnr: 10623501918231324 Kategorier: ,

Staedtler Lumocolor Permanent Laundry F är en permanent märkpenna designad speciellt för att skriva på textilier och kläder. Pennan har en fin spets, vilket gör det möjligt att skriva tydliga och detaljerade etiketter eller instruktioner på olika typer av tyg. Bläcket i Staedtler Lumocolor Permanent Laundry F är vattenfast, vilket innebär att det inte tvättas bort eller bleknar i tvättmaskinen, och det är också resistent mot blekning från solljus.

Pennans bläck är utformat för att inte blöda igenom tyget, vilket minimerar risken för att märkningen ska påverka andra delar av plagget eller andra kläder i tvätten. Bläcket är också snabbtorkande, vilket förhindrar att det kladdar efter applicering. Staedtler Lumocolor Permanent Laundry F är lämplig för användning på de flesta textilier, inklusive bomull, polyester och blandmaterial.

Pennkroppen är vanligtvis tillverkad av polypropen, vilket gör den robust och hållbar. Den har en klämma på locket så att den enkelt kan fästas på en ficka eller tyg för snabb åtkomst. Staedtler Lumocolor Permanent Laundry F är ofta tillgänglig i flera färger, såsom svart, blå och röd, för att passa olika märkningsbehov.

Denna märkpenna är idealisk för föräldrar som behöver märka barnens kläder för skola eller läger, för vårdpersonal som behöver identifiera patientkläder, eller för någon som vill organisera sin garderob eller textilier på ett hållbart och tydligt sätt. Staedtler Lumocolor Permanent Laundry F är en praktisk lösning för långvarig märkning av textilier där informationen behöver bestå genom många tvättcykler.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Lumocolor permanent laundry F”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *