,

Staedtler Linjal metall 30 cm

Beställ nu!

kr59.00

Staedtler Linjal metall 30 cm är en linjal tillverkad av metall och är 30 centimeter lång. Den är hållbar och idealisk för exakta mätningar.

Artikelnr: 10623500850780735 Kategorier: ,

Staedtler Metallinjal 30 cm är ett högkvalitativt mätverktyg tillverkat av robust metall, vilket gör den både hållbar och långvarig. Linjalen är 30 centimeter lång och har en gradering som är tydligt etsad eller tryckt för att säkerställa noggrannhet vid mätning och ritning. Graderingen är ofta gjord i både centimeter och millimeter för att underlätta finjusteringar och detaljerat arbete.

Denna linjal har en rak kant som är idealisk för att dra skarpa och raka linjer, och dess metallkonstruktion garanterar att kanten inte slits ner eller deformeras över tid, vilket är vanligt med plast- eller trälinjaler. Staedtler Metallinjal är också ofta försedd med en non-slip baksida för att förhindra att den glider på papperet när man använder den, vilket bidrar till ökad precision.

Linjalens design är ofta slank och platt, vilket gör den enkel att förvara i en pennfodral eller på ett skrivbord utan att ta upp mycket plats. Den kan också ha ett hål i ena änden för att kunna hängas upp eller fästas vid en nyckelring eller liknande för enkel åtkomst.

Staedtler är ett välkänt varumärke inom skriv- och ritmaterial, och deras metallinjal är inget undantag när det gäller kvalitet och precision. Den är lämplig för både professionellt bruk inom teknik och design, samt för studenter och hobbyskapare som behöver en tillförlitlig linjal för diverse projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Linjal metall 30 cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *