,

Staedtler Karat Art Eraser

Beställ nu!

kr14.00

Staedtler Karat Art Eraser är ett knådbart suddgummi avsett för konstnärligt bruk som kan forma och ta bort kol och pastellfärger utan att lämna rester. Det är mjukt och lätt att forma för detaljerad suddning och ljusning av teckningar.

Artikelnr: 10623501995054853 Kategorier: ,

Staedtler Karat Art Eraser är en högkvalitativ knådbar radergummi som är speciellt framtagen för konstnärer och används för att radera och ljusa upp kol, blyerts och pastellteckningar. Den är mycket mjuk och formbar, vilket gör att den kan knådas till en spets för att radera små detaljer eller plattas ut för att skonsamt ljusa upp större ytor utan att skada papperet.

Radergummit är tillverkat av en plastisk massa som inte smular eller lämnar rester, vilket håller arbetsytan ren. Dess förmåga att absorbera och lyfta bort pigment från papperet gör den till ett oumbärligt verktyg för konstnärer som arbetar med skuggning och toningstekniker. Staedtler Karat Art Eraser är också användbar för att skapa ljuseffekter och för att korrigera misstag.

Produkten är vanligtvis grå eller vit till färgen och kommer ofta i en skyddande plastförpackning för att hålla den ren och fri från föroreningar. Staedtler är ett välkänt varumärke inom konstnärsmaterial, och deras Karat Art Eraser är en favorit bland professionella konstnärer och studenter för dess kvalitet och mångsidighet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler Karat Art Eraser”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *