,

Staedtler FIMO Soft Modellera 12 x 25 g Pastel colours

Beställ nu!

kr169.00

Staedtler FIMO Soft är en modellera som kommer i ett set om 12 pastellfärgade block, varje block väger 25 gram. Modelleran är mjuk och lätt att forma, och den härda i ugn för att skapa varaktiga konstverk eller hantverk.

Artikelnr: 10623501654063834 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft är en populär modellera som används av både hobbyister och professionella för att skapa detaljerade figurer, smycken och andra konstverk. Denna specifika uppsättning innehåller 12 block av FIMO Soft modellera, varje block väger 25 gram. Färgerna i detta set är pastellnyanser, vilket ger ett mjukt och subtilt färgspektrum som är perfekt för att skapa delikata och ljusa designelement.

FIMO Soft är känd för sin smidighet och enkelhet att forma. Modelleran blir fast genom att härda i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir FIMO-modelleran permanent hård och kan slipas, borras, målas och lackas för ytterligare detaljer och finish.

Pastellfärgerna i detta set kan blandas för att skapa egna nyanser och gradienter, vilket ger oändliga möjligheter för anpassning och kreativitet. Färgerna är ljusa och håller sig väl efter härdning, vilket säkerställer att de färdiga projekten behåller sin estetiska attraktion över tid.

Förpackningen är designad för att hålla modelleran väl skyddad och organiserad, med varje block förpackat individuellt för att bevara dess konsistens och förhindra att de blandas ihop. Staedtler FIMO Soft är icke-toxisk och säker att använda för barn (rekommenderas från 8 år och uppåt), vilket gör det till ett utmärkt val för skolprojekt och familjeaktiviteter.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft Modellera 12 x 25 g Pastel colours ett mångsidigt och användarvänligt material som är idealiskt för skapande av allt från små prydnadsföremål till mer komplexa konstverk, med en vacker palett av pastellfärger som inspirerar till kreativitet och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft Modellera 12 x 25 g Pastel colours”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *