, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Tropical Green

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Tropical Green är en mjuk och formbar modelleringslera i en tropiskt grön färg. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623502032002120 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft Tropical Green är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både hobbyister och professionella konstnärer. Denna 56 grams block av FIMO Soft i färgen Tropical Green har en levande och fräsch grön nyans som påminner om tropiska miljöer.

FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Leran är mjuk direkt ur förpackningen och behöver inte knådas mycket för att bli arbetsbar. Detta gör den till ett utmärkt val för skapande av allt från små figurer och smycken till större skulpturer och dekorativa föremål.

När du har skapat din önskade form med FIMO Soft Tropical Green, härdas leran genom att baka den i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdningen blir leran hård och hållbar, med en fast yta som kan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare detaljer och finish.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för användning av barn under övervakning av vuxna. Staedtler FIMO Soft är också fri från ftalater, vilket är en viktig aspekt för användare som är oroliga för plastmjukgörare.

Förpackningen är tydlig och låter användaren se den exakta färgen på leran innan köp. Den är också återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet mellan användningarna om den inte används i sin helhet på en gång.

Staedtler FIMO Soft Tropical Green är en del av en bred palett av färger som erbjuds av Staedtler i FIMO Soft-serien, vilket gör det möjligt för användare att blanda färger och skapa egna nyanser för att uppnå önskat resultat i sina kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Tropical Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *