, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Tangerine

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och formbar fimolera. Produkten väger 56 gram och har färgen tangerine (mandarin).

Artikelnr: 10623501070731329 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna 56 grams förpackning kommer i en livlig och glansig tangerinefärg som är perfekt för att skapa iögonfallande projekt.

FIMO Soft är enkelt att forma och bearbeta. Leran är mjuk direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att knåda och forma till önskad design. Efter modellering kan leran härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina skapelser blir fasta och hållbara.

Produkten är tillverkad av högkvalitativa, icke-giftiga material och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Detta gör FIMO Soft lämplig för användning av barn under vuxen övervakning, vilket gör det till ett utmärkt material för pedagogiska syften eller familjeaktiviteter.

Den tangerinefärgade leran kan blandas med andra FIMO Soft-färger för att skapa anpassade nyanser och gradienter, vilket ger oändliga möjligheter för kreativitet. Den färdiga ytan kan slipas, borstas, lackas eller målas för ytterligare detaljer och finish.

Staedtler FIMO Soft är inte bara för barn; det är också ett populärt val för professionella konstnärer och hantverkare som skapar smycken, figurer, heminredning och mycket mer. Dess mångsidighet och enkel användning gör det till ett oumbärligt material i alla kreativa verkstäder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Tangerine”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *