, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Sun Yellow

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Sun Yellow är en mjuk och formbar modelleringslera i en solgul färg. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623501818325699 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera i färgen Sun Yellow är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både hobbyister och professionella konstnärer. Denna lera är särskilt utformad för att vara enkel att forma och bearbeta, vilket gör den till ett utmärkt val för skapande av detaljerade figurer, smycken, dekorativa föremål och mycket mer.

Produkten kommer i en 56 grams förpackning med en klar och livlig solgul färg som behåller sin intensitet även efter bakning. FIMO Soft leran är en polymerlera som härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, beroende på tjockleken på det skapade objektet. Efter härdning blir leran hård och hållbar, vilket gör att de färdiga projekten kan användas för en mängd olika ändamål.

FIMO Soft är känd för sin smidighet och enkelhet att blanda med andra färger för att skapa anpassade nyanser och gradienter. Leran är också kompatibel med olika typer av verktyg och tekniker, inklusive prägling, texturering och slipning, vilket ger användaren möjlighet att utforska en bred palett av kreativa uttryck.

Säkerheten är också en viktig aspekt av Staedtler FIMO Soft leran, som är giftfri och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Detta gör den lämplig för användning av barn under övervakning av vuxna, vilket breddar dess användningsområde till utbildningsmiljöer och familjeaktiviteter.

Förpackningen är praktisk och återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet och förlänga dess hållbarhet mellan användningstillfällena. Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Sun Yellow är en mångsidig och högkvalitativ produkt som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Sun Yellow”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *