, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Sahara

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Sahara är en mjuk och formbar modelleringslera som härdas i ugn. Den har en sahara-färg och är lämplig för både hobbyister och professionella användare.

Artikelnr: 10623501314307917 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mycket populär och användarvänlig polymerlera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. FIMO Soft i färgen Sahara är en varm, neutral beige nyans som påminner om ökensandens färg. Varje förpackning innehåller 56 gram av denna mångsidiga modelleringslera.

FIMO Soft är känd för sin mjuka och smidiga konsistens, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Likt andra polymerleror, härdas FIMO Soft i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, varefter den blir hård och hållbar. Efter härdning kan den slipas, borras, skäras och målas, vilket gör det möjligt att skapa detaljerade och professionella projekt.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Det är viktigt att notera att leran inte bör användas av barn under 8 år utan vuxen övervakning, på grund av små delar och behovet av att använda ugn för härdning.

FIMO Soft leran är också blandbar, vilket innebär att du kan mixa olika färger för att skapa egna unika nyanser och gradienter. Detta öppnar upp för oändliga kreativa möjligheter, oavsett om du skapar smycken, figurer, dekorationer eller andra konstverk.

Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet mellan användningarna. Staedtler rekommenderar att man förvarar leran i en tät plastpåse eller burk för att förhindra att den torkar ut.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g i färgen Sahara en högkvalitativ, mångsidig och lättanvänd polymerlera som är perfekt för en mängd olika hantverksprojekt, från smyckestillverkning till miniatyrmodellering. Dess neutrala färg och blandbarhet gör den till ett utmärkt val för konstnärer och hantverkare som vill utforska olika färgkombinationer och skapa personliga skapelser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Sahara”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *