, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Raspberry

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Raspberry är en mjuk och formbar modelleringslera i färgen hallon. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623502045622033 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna 56 grams block av FIMO Soft i färgen Raspberry är en levande och rik rosa nyans som påminner om hallon. Leran är lätt att forma och bearbeta, vilket gör den perfekt för att skapa detaljerade figurer, smycken, miniatyrer och andra konstverk.

FIMO Soft härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina skapelser blir permanenta och hållbara. Efter härdning kan leran slipas, borras, målas och lackas för att ge ytterligare detaljer och skydd.

Produkten är tillverkad av högkvalitativa, icke-giftiga material och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Detta säkerställer att leran är säker att använda för både vuxna och barn över åtta år.

FIMO Soft är välkänd för sin förmåga att behålla skärpan i detaljer och sin flexibilitet före härdning, vilket gör det möjligt att skapa komplexa och fina detaljer utan att leran spricker eller smular sönder. Dess konsistens är jämn och enhetlig, vilket underlättar blandning av färger för att skapa anpassade nyanser och gradienter.

Förpackningen innehåller instruktioner för användning och tips för bästa resultat, vilket gör det enkelt för användare på alla nivåer att komma igång med sina projekt. Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Raspberry är en mångsidig och högkvalitativ produkt som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Raspberry”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *