, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Plum

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Plum är en mjuk och formbar modelleringslera i färgen plommon. Lämpar sig för både hobbyverksamhet och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623501686715913 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både hobbyister och professionella konstnärer. Denna specifika variant, med en vikt på 56 gram, kommer i en rik och djup plommonfärg, vilket ger en livfull och attraktiv nyans till dina skapelser.

FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Likt andra polymerleror, härdas Staedtler FIMO Soft i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina konstverk blir permanenta och hållbara. Efter härdning kan leran slipas, borras, skäras, målas och lackas, vilket ger dig möjlighet att ytterligare förädla och detaljera ditt arbete.

Leran är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för användning av barn under övervakning av vuxna. Den är också fri från ftalater, vilket är en viktig aspekt för användare som är oroliga för kemikaliesäkerhet.

Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet och formbarhet mellan användningstillfällena. Detta gör det möjligt för användaren att spara oanvänd lera för framtida projekt utan att oroa sig för att den ska torka ut.

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Plum är en del av en bred palett av färger som erbjuds av Staedtler, vilket gör det möjligt för användare att blanda olika färger för att skapa anpassade nyanser och gradienter för sina konstverk. Dess mångsidighet och höga kvalitet gör den till ett populärt val för skapande av smycken, figurer, dekorationer och mycket mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Plum”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *