, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Peppermint

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och formbar fimolera på 56 gram. Färgen på leran är pepparmint.

Artikelnr: 10623501151286432 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna specifika variant, med en vikt på 56 gram, kommer i en fräsch pepparmyntsfärg som ger en livlig och klar grön nyans till dina skapelser.

FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Likt andra polymerleror, härdas FIMO Soft i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina alster blir permanenta och hållbara. Efter härdning kan leran slipas, borras, skäras, och målas, vilket ger dig möjlighet att ytterligare detaljera och anpassa dina projekt.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för användning av barn över åtta år under vuxens övervakning. FIMO Soft är också fri från ftalater, vilket är en viktig aspekt för användare som är medvetna om hälsan och miljön.

Förpackningen av Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Peppermint är designad för att hålla leran fräsch och mjuk tills du är redo att använda den. Den är förpackad i en återförslutningsbar plastförpackning som skyddar leran från damm och smuts.

Denna produkt är mycket mångsidig och kan användas för att skapa allt från smycken, figurer, dekorationer till miniatyrmodeller. Den pepparmyntsfärgade leran kan också blandas med andra FIMO Soft-färger för att skapa anpassade nyanser och gradienter, vilket ger ännu mer kreativ frihet.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Peppermint ett utmärkt val för hantverkare som söker en högkvalitativ, mångsidig och användarvänlig modelleringslera med en attraktiv färg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Peppermint”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *