, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pastel Vanilla

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pastel Vanilla är en mjuk och formbar modelleringslera i en pastell vaniljfärg. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623500176617990 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pastel Vanilla är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna lera kommer i en pastellfärgad vaniljnyans som ger ett lugnt och behagligt intryck till dina skapelser.

Produkten väger 56 gram och kommer i en förpackning som är lätt att öppna och förvara lera i efter användning. FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Leran är mjuk direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att knåda och forma efter önskemål.

FIMO Soft härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir leran hård och stabil, vilket gör att den kan slipas, borras, målas och lackas för att skapa en hållbar och professionell finish. Detta gör den till ett utmärkt material för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk.

Lerans pastellfärgade vaniljton är del av en bred palett av färger som FIMO Soft erbjuder, vilket gör det möjligt att blanda olika färger för att skapa egna nyanser och gradienter. Färgen är ljus och jämn, och behåller sin intensitet även efter härdning.

Staedtler FIMO Soft är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer att leran inte smular eller spricker under bearbetning. Den är också fri från skadliga ftalater, vilket gör den säker att använda för både vuxna och barn över åtta år.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pastel Vanilla ett mångsidigt och användarvänligt material som är perfekt för att skapa detaljerade och hållbara konstverk med en vacker pastellfärgad finish.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pastel Vanilla”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *