, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pacific Blue

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pacific Blue är en mjuk och formbar modelleringslera i en intensiv blå nyans. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn för att bli permanent hård.

Artikelnr: 10623501236978790 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mycket populär och användarvänlig polymerlera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna specifika produkt är en 56 grams block av FIMO Soft i färgen Pacific Blue, en djup och lugnande blå nyans som påminner om Stilla havets vatten.

FIMO Soft är känd för sin smidighet och enkelhet att forma. Lätt att knåda rakt ur förpackningen, denna leran är perfekt för att skapa detaljerade figurer, smycken, heminredningsdetaljer och mycket mer. Efter formning kan leran härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina skapelser blir fasta och hållbara.

Produkten är tillverkad av högkvalitativa, icke-giftiga material som uppfyller de strikta säkerhetsstandarderna, vilket gör den säker för användning av både vuxna och barn över åtta år. Efter härdning kan den härda leran slipas, borras, målas och lackas, vilket ger oändliga möjligheter för efterbearbetning och anpassning.

Staedtler FIMO Soft leran är också kompatibel med andra FIMO-produkter, inklusive FIMO Effect och FIMO Professional, vilket gör det möjligt att blanda olika färger och effekter för att skapa unika och personliga projekt.

Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet och förlänga dess hållbarhet om du inte använder hela blocket på en gång. Staedtler rekommenderar att förvara leran i en sval och torr miljö för bästa resultat.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera i Pacific Blue ett mångsidigt och lättanvänt material som erbjuder oändliga kreativa möjligheter för hantverkare av alla åldrar och erfarenhetsnivåer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Pacific Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *