, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Lavender

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Lavender är en mjuk och formbar modelleringslera i färgen lavendel. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623500297844771 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mycket populär och användarvänlig polymerlera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna specifika variant, FIMO Soft 56 g i färgen Lavender, är en mjuk och smidig modelleringslera som är lätt att forma och bearbeta.

Produkten kommer i en 56 grams förpackning och har en vacker, mjuk lavendelfärg som är ljus och tilltalande. FIMO Soft är känd för sin smidighet och behåller sin flexibilitet tills den härdas, vilket gör det möjligt för användaren att justera och finjustera sitt arbete innan det slutgiltiga resultatet uppnås.

För att härda leran, placeras den färdigformade skapelsen i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdningen blir leran hård och hållbar, vilket gör den lämplig för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk. Den härdade leran kan sedan slipas, borras, målas och lackas för ytterligare anpassning och finish.

Staedtler FIMO Soft är också blandbar med andra FIMO-färger, vilket gör det möjligt att skapa egna nyanser och gradienter. Detta öppnar upp för en oändlig palett av färger för användarens projekt. Leran är också fri från ftalater, vilket gör den till ett säkrare val för användare av alla åldrar.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera i färgen Lavender ett utmärkt val för alla som vill arbeta med polymerlera, oavsett om det är för hobbyprojekt eller mer professionella ändamål. Dess användarvänlighet, flexibilitet och hållbarhet efter härdning gör den till en favorit bland modelleringsentusiaster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Lavender”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *