, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Indian Red

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Indian Red är en mjuk och formbar modelleringslera som härdas i ugn. Lämpar sig för olika typer av hantverksprojekt och finns i färgen Indian Red.

Artikelnr: 10623500976876056 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mycket populär polymerlera som används av både hobbyister och professionella för att skapa detaljerade figurer, smycken, dekorativa föremål och mycket mer. FIMO Soft är känd för sin smidighet och enkelhet att forma, vilket gör den till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna användare.

Produkten i fråga är Staedtler FIMO Soft i färgen Indian Red, som kommer i en förpackning om 56 gram. Denna lerfärg är en varm, djup röd nyans som påminner om traditionella indiska röda pigment och ger ett rikt och levande resultat när den är härdad.

FIMO Soft är enklare att manipulera än dess hårdare motsvarighet, FIMO Classic, vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt forma och blanda färger. Leran kan bearbetas med händerna eller verktyg för att skapa detaljerade mönster och texturer.

När du har skapat din önskade form med FIMO Soft, härdas leran genom att baka den i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir leran hård och hållbar, och kan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare effekt och skydd.

Staedtler FIMO Soft är icke-toxisk och säker att använda, men det rekommenderas att barn övervakas av vuxna under användning. Det är också viktigt att notera att FIMO Soft inte bör användas för att skapa föremål som kommer i direkt kontakt med livsmedel eller drycker.

Förpackningen är utformad för att hålla leran fräsch och mjuk mellan användningstillfällena. Det rekommenderas att förvara leran i en tät behållare för att förhindra att den torkar ut.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera i färgen Indian Red ett mångsidigt och användarvänligt material som är perfekt för att skapa en mängd olika konstverk och hantverk med en vacker och rik röd färgton.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Indian Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *