, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Emerald

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Emerald är en mjuk och formbar modelleringslera i färgen smaragdgrön. Lämpar sig för olika typer av hantverksprojekt och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623500389402419 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna 56 grams block av FIMO Soft i färgen Emerald (smaragdgrön) är en del av Staedtlers sortiment av polymerleror som kan härda i ugnen för att skapa varaktiga och professionella resultat.

Produkten är känd för sin enkelhet att forma och blanda med andra färger. FIMO Soft är mjuk direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att arbeta med utan lång förberedelse. Den smaragdgröna färgen är djup och rik, vilket ger ett vackert och glansigt resultat efter härdning.

För att härda FIMO Soft, placera din skapelse i en förvärmd ugn vid 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir leran hård och hållbar, vilket gör den lämplig för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk. Den härdade leran kan sedan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare detaljer och finish.

Staedtler FIMO Soft är icke-toxisk och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Det är viktigt att notera att leran inte är ätbar och bör hållas borta från små barn som kan försöka stoppa den i munnen.

Förpackningen innehåller tydliga instruktioner och rekommendationer för användning, vilket gör det enkelt för användare att komma igång med sina projekt. Dessutom är förpackningen återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet mellan användningarna.

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Emerald är en högkvalitativ produkt som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande och är en favorit bland hantverkare, konstnärer och hobbyister.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Emerald”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *