, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Earth

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Earth är en mjuk och formbar modelleringslera som härdas i ugn. Den har en jordnära färg och är lämplig för både hobbyprojekt och professionellt bruk.

Artikelnr: 10623500600441630 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna specifika variant, ”Earth”, väger 56 gram och har en naturnära, jordliknande färg som är perfekt för att skapa objekt med en organisk känsla.

FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Likt andra FIMO-produkter, härdas denna lera i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina skapelser blir permanenta och hållbara. Efter härdning kan leran slipas, borras, skäras och målas, vilket ger dig möjlighet att ytterligare detaljera och finjustera dina projekt.

Leran kommer förpackad i en återförslutningsbar plastförpackning som hjälper till att bevara dess mjukhet och formbarhet mellan användningstillfällena. Staedtler FIMO Soft är även kompatibel med andra FIMO-produkter, vilket gör det möjligt att blanda olika färger och skapa egna nyanser och mönster.

Produkten är fri från ftalater och säker att använda, men det rekommenderas att barn använder den under vuxnas övervakning. Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Earth är ett utmärkt val för alla som vill skapa detaljerade figurer, smycken, dekorativa föremål eller andra konstverk med en professionell finish.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Earth”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *