, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Dolphin Grey

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Dolphin Grey är en mjuk och formbar modelleringslera i färgen delfingrå. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623500876584993 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera i färgen Dolphin Grey är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Leran är lätt att forma och bearbeta, vilket gör den perfekt för att skapa detaljerade figurer, smycken, dekorativa föremål och mycket mer.

FIMO Soft leran kommer i en 56 grams förpackning och har en jämn, grå nyans som påminner om färgen på en delfin, därav namnet Dolphin Grey. Färgen är solid och pigmenterad, vilket ger ett enhetligt och professionellt utseende på de färdiga projekten.

Leran är enkel att knåda till en mjuk konsistens, vilket gör den lätt att blanda med andra FIMO-färger för att skapa anpassade nyanser. När du har skapat din design kan leran härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina skapelser blir fasta och hållbara.

Efter härdning kan den grå FIMO-leran slipas, borras, skäras och målas, vilket ger dig möjlighet att ytterligare förädla och detaljera ditt arbete. Den härdade leran är vattenfast och kan poleras till en hög glans om så önskas.

Staedtler FIMO Soft är känd för sin höga kvalitet och är en icke-giftig lera som uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna (EN 71). Detta gör den till ett säkert val för användning av både vuxna och barn över åtta år.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Dolphin Grey ett mångsidigt och användarvänligt material som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande, oavsett om du är hobbyist eller professionell konstnär.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Dolphin Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *