, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Cognac

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och formbar fimolera i färgen cognac. Den väger 56 gram och är lämplig för olika typer av modelleringsprojekt.

Artikelnr: 10623501704252636 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mycket populär och användarvänlig polymerlera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna specifika produkt är en 56 grams block av FIMO Soft i färgen Cognac, vilket är en varm, brunaktig nyans som påminner om den välkända drycken med samma namn.

FIMO Soft är känd för sin smidighet och enkelhet att forma. Till skillnad från traditionell lera som kan vara hård och svår att arbeta med, är FIMO Soft direkt mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör det enkelt att knåda och forma till önskad form. Detta gör den till ett utmärkt val för skapande av allt från små smycken och figurer till mer detaljerade skulpturer och dekorationer.

När du har skapat din önskade form med leran, härdas den genom att baka i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdningen blir FIMO-läran hård och hållbar, med en fast yta som kan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare detaljer och finish.

FIMO Soft är också blandbar, vilket innebär att du kan mixa olika färger för att skapa egna unika nyanser och gradienter. Detta öppnar upp för oändliga kreativa möjligheter när det gäller färgsättning och design.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna (EN 71). Det är dock viktigt att notera att FIMO Soft inte är ätbart och bör hållas borta från små barn som kan riskera att svälja små delar.

Förpackningen av Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Cognac är vanligtvis tydlig och funktionell, vilket gör det enkelt att se färgen och mängden lera. Instruktioner för användning och härdning finns ofta på förpackningen eller medföljer som en instruktionsbok.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Cognac en högkvalitativ, mångsidig och lättanvänd polymerlera som är perfekt för en mängd olika konst- och hantverksprojekt. Dess förmåga att härdas till en hård finish gör den till ett hållbart material för långvariga skapelser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Cognac”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *