, , ,

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Apple Green

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Apple Green är en mjuk och formbar modelleringslera i en ljusgrön färg. Lämpar sig för olika typer av hantverksprojekt och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623500078050550 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna 56 grams förpackning kommer i en livlig och fräsch nyans av Apple Green, en färg som är perfekt för att skapa naturinspirerade projekt eller för att lägga till en pop av färg till dina skapelser.

FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Likt andra polymerleror, härdas FIMO Soft i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina konstverk blir permanenta och hållbara. Efter härdning kan leran slipas, borras, skäras, och målas, vilket ger dig möjlighet att ytterligare detaljera och finjustera dina projekt.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna (EN 71). Det är viktigt att notera att FIMO Soft inte bör användas av barn under 8 år utan vuxen övervakning, eftersom det kräver användning av ugn för härdning.

Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet och formbarhet mellan användningstillfällena. Staedtler FIMO Soft är också välkänd för sin förmåga att blandas med andra färger i FIMO-serien, vilket gör det möjligt att skapa anpassade nyanser och gradienter för dina projekt.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera i Apple Green ett utmärkt val för alla som vill skapa detaljerade och färgstarka objekt, från smycken och heminredning till miniatyrmodeller och figurer. Dess användarvänlighet och mångsidighet gör det till en favorit bland hantverkare och konstnärer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 56 g Fimolera Apple Green”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *