,

Staedtler FIMO Soft 454 g Sun Yellow

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Soft 454 g Sun Yellow är en mjuk och formbar modelleringslera i en solgul färg. Lämpar sig för både hobbyprojekt och professionellt bruk, och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623501681086872 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft 454 g Sun Yellow är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både hobbyister och professionella konstnärer. Denna lera kommer i en livlig solgul färg och har en vikt på 454 gram. FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta, vilket gör den till ett populärt val för skapande av allt från små figurer och smycken till större skulpturer och dekorativa föremål.

Leran är tillverkad av en PVC-baserad plastkomposit som blir mycket formbar när den värms upp i händerna. När önskad form har uppnåtts kan leran härdas i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, beroende på tjockleken på det skapade objektet. Efter härdning blir FIMO-läran hård och hållbar, med en fast yta som kan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare dekoration och finish.

Staedtler FIMO Soft är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för användning av barn över åtta år under vuxens övervakning. Leran är också fri från ftalater, vilket är en grupp kemikalier som ofta är orsak till hälsobekymmer.

Produkten levereras i en återförslutningsbar förpackning som hjälper till att bevara lerans mjukhet och formbarhet mellan användningstillfällena. Staedtler FIMO Soft 454 g Sun Yellow är en del av en bred färgpalett som erbjuds av Staedtler, vilket möjliggör skapandet av en mängd olika färgkombinationer och nyanser för alla typer av projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 454 g Sun Yellow”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *