,

Staedtler FIMO Soft 454 g Red

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Soft 454 g Red är en mjuk och formbar modelleringslera som härdas i ugn. Produkten är röd och väger 454 gram.

Artikelnr: 10623501733889991 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modellera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna specifika produkt är en 454 grams förpackning i färgen röd. FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och skulptera, vilket gör den till ett populärt val för skapande av smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk.

FIMO Soft härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att dina skapelser blir permanenta och hållbara. Efter härdning kan materialet slipas, borras, skäras, och målas, vilket ger ytterligare möjligheter till detaljarbete och personlig anpassning.

Produkten är tillverkad av högkvalitativ PVC-plast, vilket ger en jämn och konsistent textur som inte torkar ut när den exponeras för luft, vilket gör att du kan arbeta med materialet under längre perioder utan att det förlorar sin formbarhet. Färgen är intensiv och pigmenterad, vilket ger ett livfullt och beständigt resultat.

Staedtler FIMO Soft är icke-toxisk och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den säker för användning av både barn och vuxna. Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara materialets mjukhet mellan användningstillfällena.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 454 g Red en mångsidig och användarvänlig modellera som är perfekt för en mängd olika kreativa projekt och hantverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 454 g Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *