,

Staedtler FIMO Soft 454 g Indian Red

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Soft 454 g Indian Red är en mjuk och formbar modelleringslera. Den har en intensiv indiskröd färg och är lämplig för olika typer av hantverksprojekt.

Artikelnr: 10623500045770501 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft är en mycket populär polymerlera som används för att skapa en mängd olika konst- och hantverksprojekt. Färgen ”Indian Red” är en djup, rödbrun nyans som påminner om traditionella röda jordfärger som ofta används i indisk konst och kultur.

Produkten levereras i en förpackning om 454 gram, vilket ger en generös mängd lera för större projekt eller flera mindre skapelser. FIMO Soft är känd för sin smidighet och enkelhet att forma. Den är mjuk direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att arbeta med för både nybörjare och erfarna användare.

Leran kan enkelt blandas för att skapa anpassade färger och nyanser. När du har skapat din önskade form eller design kan leran härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, beroende på tjockleken på ditt arbete. Efter härdning blir FIMO hårt och hållbart, med en fast yta som kan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare detaljer och finish.

Staedtler FIMO Soft är icke-toxisk och säker att använda, men det rekommenderas att barn övervakas av vuxna under användning. Leran är också lämplig för professionella konstnärer och hantverkare som kräver material av hög kvalitet för sina detaljerade arbeten.

Förpackningen är återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans mjukhet mellan användningarna. Det är dock viktigt att förvara leran på en sval och torr plats för att förhindra att den torkar ut.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 454 g i färgen Indian Red ett mångsidigt och högkvalitativt material som är idealiskt för skapande av smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk som kräver en rik och varm rödbrun färgton.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 454 g Indian Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *