,

Staedtler FIMO Soft 454 g Chocolate

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Soft 454 g Chocolate är en mjuk, formbar modellera avsedd för hobby- och konstprojekt. Produkten har en chokladfärg och härdas i ugn för att bli permanent hård.

Artikelnr: 10623501328661609 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft är en mycket populär polymerlera som används för att skapa detaljerade figurer, smycken, dekorationer och andra konstverk. FIMO Soft är känd för sin smidighet och enkelhet att forma, vilket gör den till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna hantverkare.

Produkten i fråga är Staedtler FIMO Soft i färgen ”Chocolate” och med en vikt på 454 gram. Denna stora förpackning är idealisk för större projekt eller för den som regelbundet arbetar med FIMO-lera.

Färgen ”Chocolate” är en djup och rik brun nyans som efterliknar färgen på choklad, vilket gör den perfekt för att skapa realistiska chokladimitationer eller för att ge värme och djup till dina projekt.

FIMO Soft är enkelt att bearbeta: den kan formas, skäras, rullas och blandas för att skapa anpassade färger och effekter. Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. När den är härdad blir FIMO-leran hård och hållbar, och kan sedan slipas, borras, målas och lackas för att ge en professionell finish.

Produkten är också säker att använda, då den är tillverkad av icke-giftiga material och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Detta gör FIMO Soft till ett utmärkt val för både vuxna och barn som vill utforska sin kreativitet genom modellering.

Förpackningen är vanligtvis förseglad för att bevara lerans mjukhet och förlänga dess hållbarhet. Det är viktigt att förvara FIMO-lera på en sval och torr plats för att förhindra att den torkar ut.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 454 g Chocolate en högkvalitativ polymerlera som erbjuder flexibilitet och mångsidighet för en mängd olika konstnärliga tillämpningar, med en tilltalande chokladfärg som inspirerar till kreativa skapelser.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 454 g Chocolate”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *