,

Staedtler FIMO Soft 454 g Cherry Red

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Soft 454 g Cherry Red är en mjuk och formbar modelleringslera i en klar röd nyans. Lämpar sig för olika typer av modelleringsprojekt och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623501469142325 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft 454 g Cherry Red är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både hobbyister och professionella konstnärer. Denna lera kommer i en intensiv körsbärsröd färg och väger 454 gram. FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta, vilket gör den till ett populärt val för skapande av smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk.

Leran är tillverkad för att vara lätt att knåda, vilket gör den tillgänglig även för nybörjare, samtidigt som den behåller sin form väl efter bearbetning. När önskad form är uppnådd kan leran härdas i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att den blir hård och hållbar. Efter härdning kan ytan slipas, borras, målas eller lackas för att uppnå önskat slutresultat.

Staedtler FIMO Soft är tillverkad av högkvalitativa, icke-giftiga material och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Detta gör den säker att använda för både vuxna och barn över åtta år. Leran kommer förpackad i en återförslutningsbar plastförpackning som hjälper till att bevara dess mjukhet och förlänga dess hållbarhet när den inte används.

Produkten är del av Staedtlers breda sortiment av FIMO-produkter, som inkluderar olika färger och specialvarianter som FIMO Effect och FIMO Professional, vilket ger användaren möjlighet att kombinera olika leror för att skapa unika och personliga konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 454 g Cherry Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *