,

Staedtler FIMO Soft 454 g Brilliant Blue

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Soft 454 g Brilliant Blue är en mjuk, formbar lera som används för modellering och hantverk. Den har en lysande blå färg och härdat kan den bakas i ugn för att permanenta skapelser.

Artikelnr: 10623501956796002 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft 454 g Brilliant Blue är en mjuk och smidig modelleringslera som är idealisk för både hobbyanvändare och professionella konstnärer. Denna lera kommer i en livlig och glänsande blå nyans som kallas ”Brilliant Blue”. Leran är en del av Staedtler FIMO Soft-serien, vilket innebär att den är lättare att forma än den traditionella FIMO Classic-leran, vilket gör den till ett utmärkt val för nybörjare och de som föredrar en mjukare konsistens.

Produkten väger 454 gram och kommer vanligtvis förpackad i en plastförpackning som skyddar leran från damm och smuts. Leran är segmenterad i mindre delar, vilket gör det enkelt att bryta av den mängd som behövs för ett projekt. FIMO Soft-leran är också enkel att blanda med andra färger från samma serie för att skapa anpassade nyanser och gradienter.

När du har skapat din önskade form med leran kan du härda den i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir FIMO-leran hård och stabil, vilket gör att dina skapelser kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive smyckestillverkning, figurer, dekorationer och mycket mer. Den härdade ytan kan sedan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare anpassning och finish.

Staedtler FIMO Soft är känd för sin höga kvalitet och hållbarhet, vilket gör att de färdiga projekten kan bevaras under lång tid utan att förlora sin färg eller form. Produkten är också säker att använda, då den är fri från skadliga ftalater. Dessutom är FIMO Soft kompatibel med andra FIMO-produkter, såsom FIMO Effect och FIMO Professional, vilket ger ännu fler möjligheter till kreativitet och design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 454 g Brilliant Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *