,

Staedtler FIMO Soft 454 g Black

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Soft 454 g Black är en mjuk, formbar polymerlera som används för modellering och hantverk. Den svarta leran härdas i ugn för att skapa permanenta föremål.

Artikelnr: 10623500168346431 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft är en mjuk och smidig modellera som är idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Denna specifika produkt är en stor förpackning som väger 454 gram och kommer i färgen svart.

FIMO Soft är känd för sin enkelhet att forma och bearbeta. Materialet är fast vid beröring men kan lätt formas efter uppvärmning i händerna. Detta gör det möjligt för användaren att skapa detaljerade figurer, smycken, miniatyrer eller andra konstverk med precision och finess.

När den önskade formen har uppnåtts kan FIMO Soft härda permanent genom att bakas i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir materialet hårt och hållbart, vilket gör det möjligt att slipa, borra, måla eller lacka ytan för ytterligare dekoration och finish.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för användning av barn under övervakning av vuxna. Staedtler FIMO Soft är även fri från ftalater, vilket är en viktig aspekt för användare som är oroliga för plastmjukgörare.

Förpackningen är praktisk och återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara modellerans kvalitet mellan användningstillfällena. Staedtler FIMO Soft 454 g Black är en mångsidig produkt som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande och är en uppskattad resurs för hantverkare, konstnärer och hobbyister.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 454 g Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *