,

Staedtler FIMO Soft 12-set

Beställ nu!

kr169.00

Staedtler FIMO Soft 12-set är ett paket med 12 olika färger av FIMO Soft, som är en mjuk och lättarbetad modelleringslera. Lämpar sig för både hobbyister och professionella för att skapa detaljerade figurer och smycken som härdas i ugn.

Artikelnr: 10623500228364868 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Soft 12-set är en samling av 12 olika färger av FIMO Soft, som är en mjuk och lättarbetad polymerlera från det välkända varumärket Staedtler. Varje block av lera väger 25 gram och kommer i en praktisk återförslutningsbar förpackning som hjälper till att bevara lerans mjukhet när den inte används.

FIMO Soft är speciellt framtagen för att vara enkel att forma och bearbeta, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna hantverkare. Leran kan enkelt blandas för att skapa nya färger och nyanser, och den är också kompatibel med andra FIMO-produkter, såsom FIMO Effect och FIMO Professional, vilket ger ännu fler möjligheter till kreativitet.

Färgerna i detta 12-set är noggrant utvalda för att ge en bred palett som kan användas för en mängd olika projekt. Setet inkluderar vanligtvis en variation av både ljusa och mörka färger, samt pastell- och jordtoner. Exakta färger kan variera, men de är vanligtvis designade för att komplettera varandra väl.

Efter modellering kan FIMO Soft härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. När den är härdad blir leran permanent hård och kan slipas, borras, målas och lackas för att skapa en professionell finish.

Staedtler FIMO Soft är giftfri och CE-märkt, vilket innebär att den uppfyller strikta säkerhetsstandarder för användning av barn och vuxna. Detta gör setet till ett utmärkt val för skolprojekt, hobbyverksamhet och professionellt bruk.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Soft 12-set ett mångsidigt och användarvänligt material för skapande av smycken, figurer, dekorationer och mycket annat, och erbjuder hög kvalitet och oändliga möjligheter för kreativt uttryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Soft 12-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *