,

Staedtler FIMO Professional Modellera Basic colours 12-pack

Beställ nu!

kr179.00

Staedtler FIMO Professional Modellera Basic colours 12-pack är ett set med 12 olika färger av högkvalitativ polymerlera avsedd för professionellt bruk. Lämpar sig för detaljerade och fina arbeten inom modellering och skulptering.

Artikelnr: 10623501500031278 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Professional Modellera Basic Colours 12-pack är en högkvalitativ polymerlera avsedd för professionella konstnärer, hantverkare och avancerade hobbyanvändare. Denna modellera är känd för sin fasthet och formbarhet, vilket gör den idealisk för detaljerade arbeten och fina konstruktioner.

Varje 12-pack innehåller en rad grundläggande färger som kan blandas för att skapa ett brett spektrum av ytterligare nyanser. Färgerna är vanligtvis starka och livfulla, och de behåller sin intensitet även efter bakning. Färgerna i ett standard 12-pack kan inkludera vit, svart, kadmiumgul, kadmiumröd, karmin, blågrön, peacockblå, lila, saftgrön, köttfärg, karamell och elfenben.

FIMO Professional är känd för sin fasta konsistens som gör det möjligt att skulptera med stor precision. Det är också lätt att skära och bearbeta med verktyg. Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, beroende på tjockleken på det skapade objektet. När det är härdad blir FIMO Professional hårt och robust, vilket gör det möjligt att slipa, borra, måla och lacka det färdiga objektet.

Förpackningen är praktiskt utformad för att hålla leran väl förpackad och skyddad från damm och smuts. Varje färgblock är individuellt förpackat i en återförslutningsbar plastförpackning, vilket hjälper till att bevara lerans konsistens och förhindrar att den torkar ut.

Staedtler FIMO Professional Modellera är en icke-toxisk produkt som uppfyller höga säkerhetsstandarder, vilket gör den säker att använda för både vuxna och barn över 8 år under övervakning. Denna modellera är ett utmärkt val för dem som kräver precision och hållbarhet i sina skapelser, oavsett om det är för smyckestillverkning, figurskulptering, heminredning eller andra konstnärliga projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Professional Modellera Basic colours 12-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *