,

Staedtler FIMO Professional 6-set True Colours

Beställ nu!

kr159.00

Staedtler FIMO Professional 6-set True Colours är ett set med sex block av högkvalitativ polymerlera i grundfärger. Lämpar sig för professionella konstnärer och hantverkare som vill skapa detaljerade och hållbara objekt.

Artikelnr: 10623501758143994 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Professional True Colours är ett set med högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för professionella användare och konstnärer som kräver det bästa inom formbarhet, precision och färgäkthet. Setet innehåller sex block av lera i grundfärgerna: vit, svart, kadmiumgul, geraniumröd, ultramarinblå och smaragdgrön. Varje block väger 85 gram.

FIMO Professional är känd för sin fastare konsistens jämfört med andra FIMO-sorter, vilket gör det möjligt att skapa detaljerade och komplexa objekt med stor precision. Leran kan enkelt blandas för att skapa nya färger och nyanser, vilket ger användaren oändliga möjligheter att anpassa sitt arbete.

Leran är enkel att forma och bearbeta och kan efter modellering härdas i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir FIMO Professional hårt och robust, vilket gör det möjligt att slipa, borra, skära och måla den härdade leran för ytterligare detaljarbete och finish.

Förpackningen är praktisk och återförslutningsbar, vilket hjälper till att bevara lerans kvalitet mellan användningstillfällena. Staedtler FIMO Professional True Colours är en utmärkt produkt för professionella konstnärer, modellbyggare och hantverkare som söker material av högsta kvalitet för sina projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Professional 6-set True Colours”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *