,

Staedtler FIMO Liquid gel 50 ml Svart

Beställ nu!

kr115.00

Staedtler FIMO Liquid är en svart, flytande modelleringsgel på 50 ml som används för att skapa detaljer och dekorationer i FIMO-lerprojekt. Gelen kan härda i ugn och är flexibel och tvättbar efter härdning.

Artikelnr: 10623501250554245 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Liquid är en flytande modelleringsgel som kommer i en 50 ml flaska och är specifikt framtagen för att komplettera FIMO-sortimentet av polymerlera. Denna svarta gel är idealisk för en mängd olika kreativa tillämpningar och tekniker inom hantverk, smyckestillverkning och miniatyrmodellering.

Produkten har en flytande konsistens som gör det möjligt att skapa detaljerade mönster och dekorationer som skulle vara svåra att uppnå med vanlig lera. Den kan användas för att skapa tunna filmer, dekorativa mönster på ytor eller som ett lim för att foga samman delar av FIMO-lera.

När den här svarta gelen härdas, vilket sker i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, blir den fast och behåller sin rika svarta färg och glans. Den härdade ytan är stark och flexibel, vilket gör den hållbar för användning i olika projekt.

FIMO Liquid är också utmärkt för att skapa imitationsglas eller för att inkapsla föremål. Den kan även blandas med olika färger och pigment för att skapa anpassade nyanser och effekter.

Produkten är förpackad i en praktisk flaska med en fin spets som gör det enkelt att dosera och applicera gelen med precision. Flaskan är återförslutningsbar, vilket säkerställer att produkten håller sig fräsch och är redo att användas för framtida projekt.

Säkerhetsmässigt är Staedtler FIMO Liquid gel icke-toxisk, men det rekommenderas att använda den i välventilerade utrymmen och att undvika kontakt med hud och ögon. Om produkten skulle komma i kontakt med huden, tvätta området med tvål och vatten.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Liquid gel 50 ml Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *