,

Staedtler FIMO Liquid gel 50 ml Silver

Beställ nu!

kr115.00

Staedtler FIMO Liquid gel är en flytande modelleringslera i silverfärg som kommer i en 50 ml flaska. Den används för att skapa detaljer och dekorationer i FIMO-lerprojekt och härdas i ugn.

Artikelnr: 10623502066342513 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Liquid är en flytande modelleringsgel som kommer i en 50 ml flaska med färgen silver. Denna gel är en mycket mångsidig produkt som kan användas för att skapa en mängd olika effekter och detaljer inom hantverk och smyckestillverkning. Gelen är bakbar och härdar i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör den permanent och hållbar efter härdning.

Produkten är idealisk för att skapa detaljerade mönster och dekorationer, som kan appliceras på ytor eller inarbetas i FIMO-lera före bakning. Den flytande konsistensen gör det möjligt att blanda gelen med olika färger och material för att skapa unika effekter, såsom inläggningar eller marmoreringar. Den silverfärgade gelen har en metallisk glans som efterliknar utseendet på äkta silver, vilket ger ett professionellt och högkvalitativt utseende till dina projekt.

Staedtler FIMO Liquid gel är också användbar för att överföra bilder från tryckt papper eller för att försegla ytor, vilket ger ett skyddande lager som även förstärker färgen och glansen på det underliggande materialet. Den är kompatibel med andra FIMO-produkter och kan även användas tillsammans med andra hantverksmaterial.

Förpackningen är utformad för enkel användning, med en spets som gör det möjligt att dosera gelen noggrant och med precision. Staedtler rekommenderar att man använder gelen i väl ventilerade utrymmen och att man följer säkerhetsinstruktionerna för bästa resultat och säker hantering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Liquid gel 50 ml Silver”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *