,

Staedtler FIMO Liquid Gel 200 ml

Beställ nu!

kr210.00

Staedtler FIMO Liquid Gel är en flytande polymerlera som används för att skapa detaljer och dekorationer i FIMO-projekt. Den kommer i en 200 ml flaska och kan härda i ugn för att bli permanent fast.

Artikelnr: 10623500582591510 Kategorier: ,

Staedtler FIMO Liquid Gel är en flytande polymerlera som används för att skapa olika typer av dekorationer och konstverk. Den kommer i en 200 ml flaska och har en geléliknande konsistens. Produkten är genomskinlig och kan användas för att skapa tunna filmer, mönster eller för att kapsla in objekt. När den härda i ugnen vid en temperatur på cirka 130 grader Celsius, blir den fast och genomskinlig med en högglansig yta.

FIMO Liquid Gel är mycket mångsidig och kan blandas med olika färger och pigment för att skapa anpassade nyanser. Den kan också användas som ett lim för att foga samman delar av polymerlera eller för att förstärka ytor. Efter härdning är den värmebeständig och kan slipas, borras eller skäras i.

Produkten är idealisk för professionella konstnärer, hobbyister och hantverkare som vill experimentera med olika tekniker och material. Den är också användbar för att skapa smycken, miniatyrer, och för att reparera eller förbättra befintliga FIMO-projekt. Staedtler FIMO Liquid Gel är en icke-toxisk produkt men bör användas i välventilerade utrymmen och enligt säkerhetsinstruktionerna på förpackningen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Liquid Gel 200 ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *