Rea!

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Yellow

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr33.00.Det nuvarande priset är: kr23.00.

Staedtler FIMO Effect är en 56 gram fimolera i färgen Translucent Yellow. Produkten är en genomskinlig, gul modelleringslera som härdas i ugn för att skapa olika hantverk och smycken.

Artikelnr: 10623500498620402

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Yellow är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade och professionella hantverksprojekt. Denna lera är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, som kännetecknas av dess unika och spännande effekter, vilket ger extra dimension och liv till dina skapelser.

Produkten kommer i en 56 grams förpackning och har en genomskinlig gul färg (Translucent Yellow) som tillåter ljus att passera igenom, vilket skapar en vacker och nästan ädelstensliknande effekt. Denna egenskap gör leran idealisk för att skapa smycken, dekorativa föremål eller komponenter i miniatyrmodeller där en genomskinlig och lysande effekt är önskvärd.

FIMO Effect-leran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. När leran har härdats blir den permanent hård och tålig, vilket gör att dina skapelser kan bevaras över tid.

Leran kan blandas med andra färger från FIMO-serien för att skapa anpassade nyanser och effekter. Den är också kompatibel med olika typer av verktyg och tekniker, såsom slipning, borrning, målning och lackering, vilket ger ännu fler möjligheter till kreativitet och finjustering av detaljer.

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Yellow är fri från ftalater och säker att använda för både vuxna och barn över åtta år, vilket gör den till ett populärt val för hobbyister, konstnärer och hantverkare som vill utforska mediumets potential och skapa unika, genomskinliga konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Yellow”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *