Rea!

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Red

Beställ nu!

Det ursprungliga priset var: kr33.00.Det nuvarande priset är: kr23.00.

Staedtler FIMO Effect är en 56 gram fimolera i färgen Translucent Red. Produkten är en genomskinlig röd modelleringslera som härdas i ugn och används för att skapa smycken, figurer och andra hantverksprojekt.

Artikelnr: 10623502115163223

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Red är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade och professionella hantverk. Denna lera är en del av Staedtlers ”Effect”-serie och har en genomskinlig röd färg som ger ett unikt och attraktivt utseende till dina skapelser.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är redo att användas direkt ur förpackningen. Leran är mjuk och smidig, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Efter modellering kan leran härdas i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, beroende på tjockleken på det skapade objektet.

FIMO Effect Translucent Red är idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk där en genomskinlig och glasliknande effekt är önskvärd. Den genomskinliga röda färgen kan kombineras med andra färger och effekter för att skapa unika mönster och nyanser.

När leran har härdats blir den mycket hållbar och vattenresistent, vilket gör att de färdiga objekten kan användas och visas utan oro för slitage. Den här produkten är också populär bland hobbyister och professionella konstnärer för sin förmåga att fånga och sprida ljus, vilket ger en levande och dynamisk effekt till det färdiga arbetet.

Staedtler FIMO Effect är en icke-toxisk lera som uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71 och CE, vilket gör den säker för både vuxna och barn att använda (rekommenderas dock inte för barn under 8 år utan vuxen övervakning).

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Red en mångsidig och högkvalitativ polymerlera som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande, med en speciell genomskinlig röd effekt som ger ett extra djup och dimension till dina konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *