Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Purple

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en lera av märket FIMO som väger 56 gram och har en genomskinlig lila färg. Denna lera är avsedd för modellering och härdas i ugn för att skapa permanenta föremål.

Artikelnr: 10623500403727713

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Purple är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade och professionella hantverksprojekt. Denna lera är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, som kännetecknas av dess unika och spännande effekter, i detta fall en genomskinlig lila nyans som ger ett halvtransparent utseende.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är formbar direkt ur förpackningen. Leran är mjuk och smidig, vilket gör den lätt att arbeta med för både nybörjare och erfarna användare. När du har skapat din önskade form kan leran härda i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, beroende på tjockleken på ditt arbete.

Den här genomskinliga lila leran är idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk där du vill ha en effekt av djup och lyster. Den genomskinliga effekten gör att ljuset kan passera igenom det färdiga objektet, vilket ger en vacker och unik glans. Färgen kan också blandas med andra FIMO-leror för att skapa anpassade nyanser och effekter.

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Purple är tillverkad av högkvalitativa, icke-giftiga material och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71. Detta gör den säker att använda för både vuxna och barn över åtta år. Efter härdning blir leran permanent hård, mycket hållbar och vattenfast, vilket gör att dina skapelser kan bevaras under lång tid.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Purple ett utmärkt val för hantverkare som söker en polymerlera med en speciell effekt och hög kvalitet för att skapa unika och hållbara konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Translucent Purple”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *