, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Stone Granite

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en fimolera på 56 gram med en granitsten-effekt. Produkten används för att skapa detaljerade och stenliknande pysselprojekt och smycken.

Artikelnr: 10623500783862145 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Stone Granite är en högkvalitativ polymerlera som är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, vilken är känd för sina specialeffekter och unika finishar. Denna specifika variant, Stone Granite, är designad för att efterlikna utseendet och känslan av äkta granitsten, vilket ger en autentisk och naturtrogen effekt till dina skapelser.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är förpackad i en platt, rektangulär form som enkelt kan delas i mindre bitar för användning. Leran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. När du har skapat din önskade form kan leran härda i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, vilket gör att ditt konstverk blir hårt och hållbart.

FIMO Effect Stone Granite har en unik sammansättning som innehåller små partiklar som reflekterar ljuset och skapar en realistisk stenliknande yta. Denna effekt gör leran idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorativa objekt och miniatyrer som ser ut som de är huggna ur äkta granit. Den kan även blandas med andra FIMO-leror för att skapa anpassade färger och effekter.

Efter härdning kan den härda leran bearbetas ytterligare genom slipning, borrning, målning och lackering, vilket ger ännu fler möjligheter till personlig anpassning och detaljarbete. Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Stone Granite är icke-toxisk, men det rekommenderas att barn använder produkten under vuxens övervakning.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Stone Granite ett mångsidigt och användarvänligt material som är perfekt för både hobbyister och professionella konstnärer som vill skapa detaljerade och realistiska stenimitationer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Stone Granite”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *