, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pearl Silver

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect Pearl Silver är en fimolera med en pärleffekt som väger 56 gram. Den används för att skapa smycken och dekorationer med en skimrande silverfinish.

Artikelnr: 10623500912945983 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect är en högkvalitativ polymerlera som är idealisk för både hobbyister och professionella konstnärer. Denna specifika variant, Pearl Silver, väger 56 gram och är en del av FIMO Effect-serien som kännetecknas av dess speciella effekter och finishar.

FIMO Effect Pearl Silver har en skimrande pärlemoreffekt som ger ett elegant och sofistikerat utseende till dina skapelser. Ljuset reflekteras på ett unikt sätt i leran, vilket ger en illusion av äkta pärlemor. Denna effekt gör den perfekt för att skapa smycken, dekorativa föremål, eller detaljer till större konstverk.

Leran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Efter modellering härdas FIMO Effect Pearl Silver i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. När leran har härdats blir den mycket hård och tålig, vilket gör att dina alster kan bevaras under lång tid.

Förpackningen innehåller instruktioner för användning och tips för bästa resultat. Det är viktigt att notera att FIMO leran inte bör användas av barn under 8 år utan vuxen övervakning, och att den inte är ätbar.

Staedtler FIMO Effect Pearl Silver är en del av en bred palett av färger och effekter som kan blandas med varandra för att skapa anpassade nyanser och ytterligare effekter. Dess mångsidighet och höga kvalitet gör den till ett populärt val för kreativa projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pearl Silver”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *