, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pearl Rose

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect Pearl Rose är en fimolera med pärleffekt som väger 56 gram. Den används för att skapa smycken och dekorationer med en skimrande rosapärlig finish.

Artikelnr: 10623501966200966 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pearl Rose är en högkvalitativ polymerlera som är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, vilken är känd för sina specialeffekter och unika färger. Denna specifika variant, Pearl Rose, har en pärlemorrosa nyans som ger ett skimrande och elegant utseende till dina skapelser.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är indelad i åtta segment för enkel portionering. Likt andra FIMO-leror är Pearl Rose lätt att forma och bearbeta. Den är mjuk nog att manipuleras med händerna men hårdnar till en fast och hållbar form när den bakas i en vanlig hushållsugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter.

FIMO Effect Pearl Rose är idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk där en pärlemoreffekt önskas. Den kan blandas med andra FIMO-leror för att skapa anpassade färger och effekter. Efter härdning kan den slipas, borras, skäras och målas, vilket gör den mycket mångsidig för olika typer av hantverksprojekt.

Leran är också hållbar och vattenfast efter härdning, vilket gör den lämplig för att skapa föremål som kan användas i vardagen. Staedtler FIMO Effect Pearl Rose är en icke-toxisk produkt som uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71 och CE, vilket gör den säker för både vuxna och barn över åtta år att använda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pearl Rose”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *