, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pearl Black

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect Pearl Black är en svart fimolera med pärleffekt som väger 56 gram. Den används för att skapa smycken och dekorationer med en skimrande yta.

Artikelnr: 10623500643095747 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect Pearl Black är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade och professionella hantverk. Denna 56 grams block av FIMO Effect-lera kommer i en elegant pärlemorsvart färg som ger ett unikt och sofistikerat utseende till dina skapelser.

Produkten är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, som kännetecknas av dess specialeffekter och finishar. Pearl Black-varianten har en skimrande effekt som efterliknar utseendet på äkta pärlemor, vilket gör den idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk som kräver en touch av glans och djup.

FIMO Effect-leran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, varvid den blir hård och hållbar. Den härdade leran kan sedan slipas, borras, skäras, målas och lackas för ytterligare anpassning och finish.

Produkten är säker att använda och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71, vilket gör den lämplig för både vuxna och barn över 8 år under övervakning. Staedtler FIMO Effect Pearl Black är en mångsidig och inspirerande material som uppmuntrar till kreativitet och ger professionella resultat för både hobbyister och professionella konstnärer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pearl Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *