, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pastel Mint

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en fimolera i pastellfärgen mint som väger 56 gram. Den används för att skapa smycken, figurer och andra små konstverk som härdas i ugn.

Artikelnr: 10623501897391795 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pastel Mint är en högkvalitativ polymerlera som är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, vilken är känd för sina unika och livfulla färger med specialeffekter. Denna specifika variant har en mjuk pastellfärg i nyansen mint, vilket ger en lugn och fräsch känsla till dina skapelser.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är formbar direkt ur förpackningen. FIMO Effect-leran är idealisk för både hobbyister och professionella konstnärer som vill skapa detaljerade figurer, smycken, dekorativa föremål eller andra konstverk. Leran är lätt att forma och kan blandas med andra FIMO-färger för att skapa anpassade nyanser och gradienter.

Efter modellering härdas FIMO Effect-leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. När leran har härdats blir den permanent fast, vilket gör att dina konstverk kan bevaras länge. Den härdade ytan kan sedan slipas, borstas, lackas eller målas för ytterligare effekter och en professionell finish.

Staedtler FIMO Effect Pastel Mint är giftfri och säker att använda, men det rekommenderas att barn använder produkten under vuxens övervakning. Leran är också lätt att rengöra från händer och verktyg med vanligt tvål och vatten.

Sammanfattningsvis är Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pastel Mint en mångsidig och användarvänlig polymerlera som erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande, med en attraktiv pastellfärg som tillför en subtil och modern touch till dina projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Pastel Mint”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *