, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Metallic Motherofpearl

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en fimolera med en metallic mother-of-pearl effekt. Den väger 56 gram och används för att skapa smycken och dekorationer med en pärlemorliknande glans.

Artikelnr: 10623500854623070 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade och professionella hantverk. Denna variant, Metallic Motherofpearl, väger 56 gram och är en del av FIMO Effect-serien som erbjuder lera med specialeffekter.

Produkten har en unik pärlemoreffekt som efterliknar utseendet hos äkta pärlemor, vilket ger ett skimrande och metalliskt utseende till dina skapelser. Denna effekt uppnås genom att lera innehåller små metallpartiklar som reflekterar ljuset och skapar en distinkt glans.

FIMO Effect-leran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Efter modellering härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter, varvid den blir hård och stabil. Den härdade leran kan sedan slipas, borras, målas och lackas för ytterligare anpassning och finish.

Staedtler FIMO Effect Metallic Motherofpearl är idealisk för hobbyister och professionella konstnärer som vill skapa smycken, figurer, dekorationer eller andra konstverk med en unik och lyxig effekt. Leran är också kompatibel med andra FIMO-produkter, vilket gör det möjligt att blanda olika färger och effekter för att skapa anpassade nyanser och mönster.

Produkten är förpackad i en återförslutningsbar plastförpackning som hjälper till att bevara lerans mjukhet och smidighet mellan användningstillfällena. Staedtler FIMO Effect är en giftfri lera som uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71 och CE, vilket gör den säker för både barn och vuxna att använda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Metallic Motherofpearl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *