, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Ice Crystal

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect Ice Crystal är en 56 gram fimolera som används för att skapa dekorativa föremål och smycken med en iskristalleffekt. Lämpar sig för hobbyprojekt och kan härda i ugn.

Artikelnr: 10623500924079514 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect Ice Crystal är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa effektfulla och dekorativa objekt med en iskristalliknande effekt. Denna lera är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, som erbjuder ett brett spektrum av specialeffekter, och Ice Crystal-varianten är designad för att efterlikna det skimrande och genomskinliga utseendet hos riktig is.

Produkten kommer i en förpackning om 56 gram och är klar för användning direkt ur förpackningen. Leran är mjuk och smidig, vilket gör den lätt att forma och bearbeta för både nybörjare och erfarna användare. Den kan enkelt blandas med andra färger och effekter från FIMO-serien för att skapa unika och personliga designprojekt.

När du har skapat din önskade form med FIMO Effect Ice Crystal kan du härda leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir leran hård och stabil, med en iskristalleffekt som är både synlig och kännbar. Den härdade leran kan sedan slipas, borras, skäras och målas för ytterligare detaljarbete och anpassning.

Staedtler FIMO Effect Ice Crystal är idealisk för att skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk där en unik och iögonfallande finish önskas. Den är också populär bland hobbyister och professionella konstnärer som uppskattar dess mångsidighet och höga kvalitet. Produkten är giftfri och säker att använda, men det rekommenderas att barn använder den under vuxnas övervakning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Ice Crystal”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *