, , ,

Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter White

Beställ nu!

kr33.00

Staedtler FIMO Effect är en vit fimolera med glitter som väger 56 gram. Den används för att skapa dekorationer och smycken med en glittrande effekt.

Artikelnr: 10623501146270106 Kategorier: , , ,

Staedtler FIMO Effect Glitter White är en högkvalitativ polymerlera som är speciellt framtagen för att skapa detaljerade och glittrande objekt. Denna lera kommer i en förpackning om 56 gram och har en effektfull glittervit färg som ger ett skimrande och festligt intryck till dina skapelser.

Produkten är en del av Staedtler FIMO Effect-serien, som kännetecknas av dess unika och spännande effekter, vilket gör det möjligt för användaren att skapa personliga och kreativa projekt. Glitter White-varianten innehåller små glitterpartiklar som är jämnt fördelade genom leran, vilket ger en jämn och glittrande yta när den är härdad.

FIMO Effect-leran är mjuk och smidig direkt ur förpackningen, vilket gör den lätt att forma och bearbeta. Den kan enkelt blandas med andra färger från FIMO-sortimentet för att skapa egna nyanser och effekter. Leran är också lämplig för olika tekniker som millefiori, caning och filigranarbete.

När du har skapat din design med FIMO Effect Glitter White, härdas leran i en vanlig ugn vid en temperatur på 110°C i cirka 30 minuter. Efter härdning blir leran hård och hållbar, med en fast yta som kan slipas, borras, målas eller lackas för ytterligare effekt och skydd.

Staedtler FIMO Effect Glitter White är idealisk för hobbyister, konstnärer och hantverkare som vill skapa smycken, figurer, dekorationer och andra konstverk med en extra touch av glans och glamour. Produkten är också säker att använda, då den uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna EN 71 och är CE-märkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Staedtler FIMO Effect 56 g Fimolera Glitter White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *